Úžasne chutný teoreticko - praktický kurz, kde sa dozviete detailné informácie ako na stabilný sneh.
Upečieme si dokonalé mini pavlovky a makrónky, aby sme vedeli ako na ne. Pripravíme si švajčiarsky maslový krém a pozrieme sa na dokonalú šľahačku.
Naučíte sa neuveriteľné množstvo nový informácií, ako napríklad:
- Povieme si všetko o bielkach, surovinách a pomôckach na prípravu snehu
- Pripravíte si sneh na tri spôsoby, ku každému si povieme jeho klady a zápory.
- Upečieme si pavlovky a naplníme správne vyšľahanou šľahačkou
- Zdoláme makrónky a povieme si všetko o ich trápeniach
- Urobíme si švajčiarsky maslový krém
- Ukážeme si nádherné, efektné a jednoduché zdobenie
- Precvičíme si prácu s vreckom
- Povieme a ukážeme si hlavné zásady zdobenia, používanie ovocia aj kvetov
Spoznáte sa so skvelými ľudmi ktorý milujú pečenie tak ako vy. Podelíme sa o starosti a radosti so snehom, makrónkami a pavlovkami, aby sa Vám aj doma podarili a vedeli ste sami napraviť chyby. Podmienkou je sa na kurze veľa pýtať :)