Domov Mäso nielen pre fajnšmekrov

Mäso nielen pre fajnšmekrov

Kurz je určený pre

  • Začiatočník
  • Stredne pokročilý
  • Pokročilý

Na tomto šťavnatom kurze sa dozviete množstvo informácií, ako spracovať mäso tak, aby ste si jeho chuť užili čo najviac. Dozviete sa, ako správne marinovať mäso a prečo. Aké druhy mäsa sú vhodné na marinované a aké nie. Aké druhy bylín je správne použiť a k akému mäsu. Dostaneme sa ale aj k steakom a väčším kusom mäsa.

Gabo vám poradí, ako správne vybrať mäso na steak a všetky dôležité aspekty pri jeho príprave. K tomu patria samozrejme aj dipy a omáčky a zaručené tipy, ako si pripraviť šťavnatý steak doma a čomu sa vyvarovať pri príprave mäsa na steak. A nakoniec sa pozriete aj na spracovanie väčších kusov mäsa. Ako na šťavnaté pliecko? Skúste pomalé dusenie a pečenie. Dobrý výpek je základ. Zaujímavé prílohy k mäsu. Ovocie a mäso? Toto všetko sa dozviete na 4-hodinovou kurze nielen pre fajnšmekrov. 

Prečítať celý detail

Menu

  • Ako marinovať mäso a prečo + aké bylinky použiť
  • Ako správne vybrať mäso na steak + dipy a omáčky
  • Ako na šťavnaté pliecko + základy výpeku, zaujímavé prílohy

Termíny kurzu

št 18.07.2024 – od 16:30
voľné
€ 180
Kúpiť
ut 17.09.2024 – od 16:30
voľné
€ 180
Kúpiť

Cena všetkých kurzov zahŕňa

  • Individuálny prístup lektora a personálu, pohodlie a príjemné prostredie našej kuchyne.
  • Kvalitné a čerstvé suroviny, potrebné na prípravu receptov.
  • Kvalitné slovenské víno z Chateau Rúbaň.
  • Kávu ale aj chutné čaje z exkluzívnej čajovej zmesi Kusmi Tea.
  • Zapožičanie pohodlnej ľanovej zástery. 
  • Certifikát o absolvovaní kurzov.
  • Vytlačené recepty k jedlám, ktoré počas kurzu pripravíte.
  • Jednorázovú zľavu 10% na nákup v predajniach Potten & Pannen - Staněk.