Domov Mediteránska kuchyňa - Ako znížiť cholesterol a podporiť syntézu kolagénu.

Mediteránska kuchyňa - Ako znížiť cholesterol a podporiť syntézu kolagénu.

Chcem sledovať tento kurz

Kurz je určený pre

  • Začiatočník
  • Stredne pokročilý
  • Pokročilý

Ďalší zo série kurzov zameraných na zvýšenie potravinovej gramotnosti so Silviou Horeckou sa zameriava na zníženie cholesterolu a naopak zvýšenie a podporu syntézy kolagénu. Čakaj vás recepty inšpirované mediteránskou kuchyňou a mnoho tipov a inšpirácií, ako do svojho jedálnička zaradiť potraviny, ktoré sú prospešné pre naše zdravie. 

Prečítať celý detail

Menu

  • Ossobuco s batátovo zeleninovým  pyré/s fregolou
  • Rybacia polievka s feniklom a bylinkami
  • Hliva ustricová s cesnakovými výlomkami a šošovicou s pohánkovým bulgurom

Termíny kurzu

ut 24.06.2025 – od 16:30
voľné
€ 160
Kúpiť

Cena všetkých kurzov zahŕňa

  • Individuálny prístup lektora a personálu, pohodlie a príjemné prostredie našej kuchyne.
  • Kvalitné a čerstvé suroviny, potrebné na prípravu receptov.
  • Kvalitné slovenské víno z Chateau Rúbaň a prosecco Tognon.
  • Kávu ale aj chutné čaje z exkluzívnej čajovej zmesi Kusmi Tea.
  • Zapožičanie pohodlnej ľanovej zástery. 
  • Certifikát o absolvovaní kurzov.
  • Vytlačené recepty k jedlám, ktoré počas kurzu pripravíte.
  • Jednorázovú zľavu 10% na nákup v predajniach Potten & Pannen - Staněk.

Hodnotenie Gourmet Academy