Domov Protizápalové varenie - mediteránska kuchyňa

Protizápalové varenie - mediteránska kuchyňa

Kurz je určený pre

  • Začiatočník
  • Stredne pokročilý
  • Pokročilý

Prvý zo série pripravovaných kurzov Silvie Horeckej, zameraných na zvyšovanie potravinovej gramotnosti, ponúka mediteriánsku kuchyňu ako skvelý príklad zdravého a najmä protizápalového varenia.  

Naučíte sa ako upravovať šetrne ryby, pre kvalitnejšie využitie PUFA/omega 3 mastných kyselín. Okrem toho je kurz zameraný na výber a prípravu zeleniny s nízkym obsahom oxalátov a fytátov pre lepšiu biologickú dostupnosť vápnika a iných nutrientov. 

Ako to vyzerá na kurze, si môžete pozrieť vo VIDEU

Prečítať celý detail

Menu

  • Pražma s pak choi a mizunou a bylinkami
  • Spezzatino s hľuzami a zeleninou/brassica
  • Shirazi salad variácie

Termíny kurzu

st 11.12.2024 – od 16:30
obsadené
€ 140
Upozorniť na voľné miesto
ut 11.03.2025 – od 16:30
voľné
€ 140
Kúpiť

Cena všetkých kurzov zahŕňa

  • Individuálny prístup lektora a personálu, pohodlie a príjemné prostredie našej kuchyne.
  • Kvalitné a čerstvé suroviny, potrebné na prípravu receptov.
  • Kvalitné slovenské víno z Chateau Rúbaň a prosecco Tognon. 
  • Kávu ale aj chutné čaje z exkluzívnej čajovej zmesi Kusmi Tea.
  • Zapožičanie pohodlnej ľanovej zástery. 
  • Certifikát o absolvovaní kurzov.
  • Vytlačené recepty k jedlám, ktoré počas kurzu pripravíte.
  • Jednorázovú zľavu 10% na nákup v predajniach Potten & Pannen - Staněk.