Domov Protizápalové stravovanie a omega 3 v sardínskej kuchyni

Protizápalové stravovanie a omega 3 v sardínskej kuchyni

Kurz je určený pre

  • Začiatočník
  • Stredne pokročilý
  • Pokročilý

Talianska kuchyňa ponúka množstvo chutí, ktoré potešia nielen vaše chuťové bunky, ale aj váš organizmus ako taký. Recepty z tohto kurzu sú zamerané na príjem omega 3 mastných kyselín s protizápalovým účinkom. Silvia Horecká vám prezradí, prečo vo svojich receptoch rada čerpá práve v Taliansku a prečo je stredomorská kuchyňa skvelou inšpiráciou pre zdravé strarovanie sa. 

Prečítať celý detail

Menu

  • Millefoglie di pane carasau e bottarga di mugine - Sardínsky chlieb s bottargou a ricottou
  • Fregola sarda con bottarga e vongole - Sardínska cestovina s bottargou a mušľami
  • Orata al vermentino - Pražma so zemiakmi na víne
  • Zuppa gallurese con pane carasau - Zapekaná špecialita zuppa carasau s pecorinom

Termíny kurzu

st 06.11.2024 – od 16:30
voľné
€ 140
Kúpiť

Cena všetkých kurzov zahŕňa

  • Individuálny prístup lektora a personálu, pohodlie a príjemné prostredie našej kuchyne.
  • Kvalitné a čerstvé suroviny, potrebné na prípravu receptov.
  • Kvalitné slovenské víno z Chateau Rúbaň.
  • Kávu ale aj chutné čaje z exkluzívnej čajovej zmesi Kusmi Tea.
  • Zapožičanie pohodlnej ľanovej zástery. 
  • Certifikát o absolvovaní kurzov.
  • Vytlačené recepty k jedlám, ktoré počas kurzu pripravíte.
  • Jednorázovú zľavu 10% na nákup v predajniach Potten & Pannen - Staněk.