Domov Slovenské a žiadne iné

Slovenské a žiadne iné

Kurz je určený pre

  • Začiatočník
  • Stredne pokročilý
  • Pokročilý

Slovenské tradičné jedlá máme radi všetci. V modernej a fresh podobe vám ich predstaví Michal Kordoš, ktorý bryndzu, kačku aj perník oblečeie do moderného kabátu s rešpektom k ich tradícii a smerom ku kulinárskemu zážitku, aký by ste možno nečakali. 

Prečítať celý detail

Menu

  • Bryndza – Bryndzové croquettes, džem z nduje a citrónov
  • Kačka – Kačacia roláda, karamelizovaná kapusta, kapustové pyré, ríbézlák,  šalvia, kačacie škvarky
  • Perník – Perníkový tart, sušené slivky, slivkové víno, čokoládový ganache

Termíny kurzu

št 23.01.2025 – od 16:30
voľné
€ 140
Kúpiť

Cena všetkých kurzov zahŕňa

  • Individuálny prístup lektora a personálu, pohodlie a príjemné prostredie našej kuchyne.
  • Kvalitné a čerstvé suroviny, potrebné na prípravu receptov.
  • Kvalitné slovenské víno z Chateau Rúbaň.
  • Kávu ale aj chutné čaje z exkluzívnej čajovej zmesi Kusmi Tea.
  • Zapožičanie pohodlnej ľanovej zástery. 
  • Certifikát o absolvovaní kurzov.
  • Vytlačené recepty k jedlám, ktoré počas kurzu pripravíte.
  • Jednorázovú zľavu 10% na nákup v predajniach Potten & Pannen - Staněk.