Domov

Iveta Novotná

Špecialistka na alternatívne dezerty, ktorá sa svojej značke IVET venuje už 11 rokov. Je tu pre ľudí s túžbou naučiť sa umenie prípravy dezertov nielen bez lepku a mlieka, ktoré vyčaria chuťový aj vizuálny zážitok. Účastníkmi jej kurzov sú amatéri začiatočníci aj profesionálne cukrárky. Za viac ako 11 rokov praxe vyrobila cez 10.000 takýchto dezertov podľa vlastných receptúr a pod jej vedením vyškolila cez 500 absolventov.

Kým sa rozhodla venovať sa iba odovzdávaniu svojho dlhoročného know/how prevádzkovala špecializovanú cukrársku výrobu, obslúžila stovky zákazníkov vrátane dlhoročných spoluprác s kaviarňami a prevádzkovala tiež vlastné IVET Bistro.

Sama je celiatik, alergik na mliečnu bielkovinu a sóju a tiež má histamínovú intoleranciu. Veľmi dobre tak vie, čo cítia a potrebujú jej zákazníci.

Teraz sa o svoje vedomosti a skúsenosti podelí na svojich kurzoch v Gourmet Academy.

Prečítať celý detail

Nasledujúce kurzy lektora

Lektor momentálne pripravuje nové termíny a nové kurzy.