Áno, dá sa to a ešte k tomu aj veľmi chutne! Dezerty od IVET sú božské a sú zaručeným chuťovým aj vizuálnym zážitkom pri každej príležitosti. Pokiaľ Ivet prevádzkovala výrobu, tieto dezerty patrili do top obľúbenosti a zákazníci ich skutočne milovali. Teraz sa ich môžete naučiť vyrábať aj vy.
Možno to potrebujete pre seba. Možno pre svojich najbližších. Možno pre priateľov, ktorí prídu na vianočnú návštevu a chcete ich pohostiť. Nech je to vaše možno akékoľvek, na kurze sa naučíte niečo z umenia bezlepkovo/bezmliečnych dezertov a s výsledkom zažiarite kdekoľvek.
Čo sa na kurze dozviete?
Všetko, čo potrebujete vedieť k príprave týchto alternatívnych dezertov. Kurz je vedený jednoduchou a zrozumiteľnou formou. Vhodný aj pre začiatočníkov.
- Ivet vám vysvetlí prácu “krok za krokom”
- Dá vám tipy z praxe
- Ukáže vám, aké vybavenie potrebujete k výrobe
- Ukáže vám, aké suroviny k tomu potrebujete/doporučuje
- Celé to dáte do finálnej podoby
Po kurze budete vedieť vyrobiť fantastické dezerty bez lepku a mlieka (aj bez sóje), ktoré sa hodia práve k vianočnému obdobiu.
Dôležité upozornenie:
Kurz sa koná v priestoroch Gourmet Academy, kde nie je možnosť vylúčiť možnú kontamináciu s lepkom. Samozrejmosťou sú čisté pracovné stoly, stroje aj náčinie, avšak stále sú to priestory, kde sa pracuje aj s lepkom. Preto prosím zvážte, či je to pre vás vhodné.