Domov Vianoce BEZ LEPKU

Vianoce BEZ LEPKU

Kurz je určený pre

  • Začiatočník
  • Stredne pokročilý
  • Pokročilý

Áno, dá sa to a ešte k tomu aj veľmi chutne! Dezerty od IVET sú božské a sú zaručeným chuťovým aj vizuálnym zážitkom pri každej príležitosti. Pokiaľ Ivet prevádzkovala výrobu, tieto dezerty patrili do top obľúbenosti a zákazníci ich skutočne milovali. Teraz sa ich môžete naučiť vyrábať aj vy.

 

Možno to potrebujete pre seba. Možno pre svojich najbližších. Možno pre priateľov, ktorí prídu na vianočnú návštevu a chcete ich pohostiť. Nech je to vaše možno akékoľvek, na kurze sa naučíte niečo z umenia bezlepkovo/bezmliečnych dezertov a s výsledkom zažiarite kdekoľvek. 

 

Čo sa na kurze dozviete?

Všetko, čo potrebujete vedieť k príprave týchto alternatívnych dezertov. Kurz je vedený jednoduchou a zrozumiteľnou formou. Vhodný aj pre začiatočníkov.

  • Ivet vám vysvetlí prácu “krok za krokom”
  • Dá vám tipy z praxe
  • Ukáže vám, aké vybavenie potrebujete k výrobe
  • Ukáže vám, aké suroviny k tomu potrebujete/doporučuje
  • Celé to dáte do finálnej podoby

Po kurze budete vedieť vyrobiť fantastické dezerty bez lepku a mlieka (aj bez sóje), ktoré sa hodia práve k vianočnému obdobiu.

 

Dôležité upozornenie:

Kurz sa koná v priestoroch Gourmet Academy, kde nie je možnosť vylúčiť možnú kontamináciu s lepkom. Samozrejmosťou sú čisté pracovné stoly, stroje aj náčinie, avšak stále sú to priestory, kde sa pracuje aj s lepkom. Preto prosím zvážte, či je to pre vás vhodné.

Prečítať celý detail

Menu

  • Legendárny nepečený vegánsky štedrák - zaručená úspešná autorská receptúra priamo od IVET. Tradičný recept spracovaný do alternatívnej verzie. Budete ho milovať!
  • Nepečené vegánske guličky 
  • Vegan mrkváč muffiny - šťavnaté bezorechové muffiny s jemným citrónovým krémom
  • Vegan “vaječný” likér - slovenský tradičný vianočný nápoj. Pre tých, čo nemôžu vajíčka aj mlieko a napriek tomu si ho môžu dosýta vychutnať v jeho alternatívnej verzii. 

Termíny kurzu

ut 03.12.2024 – od 16:30
voľné
€ 120
Kúpiť

Cena všetkých kurzov zahŕňa

  • Individuálny prístup lektora a personálu, pohodlie a príjemné prostredie našej kuchyne.
  • Kvalitné a čerstvé suroviny, potrebné na prípravu receptov.
  • Kvalitné slovenské víno z Chateau Rúbaň a prosecco Tognon. 
  • Kávu ale aj chutné čaje z exkluzívnej čajovej zmesi Kusmi Tea.
  • Zapožičanie pohodlnej ľanovej zástery. 
  • Certifikát o absolvovaní kurzov.
  • Vytlačené recepty k jedlám, ktoré počas kurzu pripravíte.
  • Jednorázovú zľavu 10% na nákup v predajniach Potten & Pannen - Staněk.